March 05, 2010

Blondid laevas

tulemus 0 - mitte ühtegi kena meest

Täna algas meie trip, mis kulgeb läbi Soome ja Inglismaa sinna Ameerika läänerannikule.
Esimese asjana tahaksime tänada meie kuldsponsorit Tallinkit, kes lõpetas õnneks mõttetu lepingu Kaia Kanepiga ja asus toetama hoopis kasulikumaid naisi nagu Eve, Liisi ja Maria. Esimene õhtu kulges loomulikult ootuspäraselt, st. sõime ja jõime ennast silmini täis Stari VIP lounge'is. Puhkus ikkagi.
Peale seda magada enam ei tahtnudki (see käib Eve ja Maria kohta), lihtsalt oli nii palju asju, mida arutada. Nagu tavaliselt. Ja siiski, on täpsustanata, kuhu Eve tööle läheb ja kes täpsemalt Mariale meeldib. Liisi magab.Reis võib alata :)
Alkoholi on tarvitatud mehe moodi - šampus 2 pdl, 3 klaasi valget veini, 3 klaasi gin-tonic, 1 klaas rum-cola, 2 klaasi hele rumm spritega. Kõlab nagu pidu.
Et kõik ausalt ära rääkida, sai mõte blogimisest alguse meie kalli sõbra kaasabil, kes suutis ennast nii imearmsalt kohatuks muuta ja me lihtsalt tahtsime teavitada naisi, et ka selliseid mehi on olemas. Rohkem me teemat kust-see-haige-bloginimi-alguse-saanud-on  üles ei tõstata. Kui huvi on, lihtsalt elage kaasa.
Meil on kõik hästi :D.
Äratus kell 4.20. Ärkab, kes viitsib. Viitsime. Vist. Siis taksoga lennujaama. Vist. Liisi teab, aga tema praegu magab. Küsida ei saa. Hästi. Ärkame kõik. Vist.
Siis Vantaa.
Siis London.
Kui Jumal meile veel elu ja tervist annab, siis kohtume San Franciscos. Seal  on 20 kraadi sooja.

P.S. Kui me peaksime unustama, siis palju õnne Maria isale ja Eve emale-isale. Ise teavad.
E ja M.

No comments:

Post a Comment